Pizza med italiensk twist

Det skal du bruge:

  • Pizza bund (hjemmelavet dej eller købe dej)
  • Tomatpesto
  • Chilisauce
  • Oliventapenade
  • Tomat ketchup
  • Tørret skinke (serrano, bresaola, prosciutto, parma eller hvad du lige har lyst til)
  • Oliven
  • Frisk mozzarella
  • Extra jomfru oliven olie
  • Evt. frisklavet grøn pesto

Tilberedning af pizza

Lav din dej / rul din dej ud og lad den hvile.

  1. Lav en blanding af tomatpesto, tomatketchup, chilisauce og oliventapenade, som udgør din pizzasauce. Smør pizzasaucen ud, så den dækker hele pizzabunden
  2. Fordel skinken på pizzabunden – evt. i små stykker
  3. Skær oliven i halve og fordel dem
  4. Del mozzarellaen jævnt ud i små klumper på pizzaen
  5. Afslut med at hælde en lille smule extra jomfru oliven olie ud over hele pizzaen

Tilberedes i ovn på 180-200 grader i ca. 25 minutter – eller til osten er smeltet og er blevet lidt gylden. Velbekomme!

Leave a comment